Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Geloof het of niet, maar onze gasten in Amsterdam kunnen overal binnen 15 minuten komen. Zoveel tijd heeft de taxi nodig om je naar Schiphol te brengen, de metro rijdt in die tijd naar de binnenstad, en de Johan Cruijff Arena is zelfs iets dichterbij. Logisch dat dit zo’n populaire locatie is bij zakelijke en leisure gasten. En dan is er ook nog ons indrukwekkende convention centre. Dat is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek. En dat is niet de enige reden dat onze gasten hier graag blijven plakken. Ze blijven na een meeting ook graag nog even om aan te schuiven bij ons BBQ restaurant mét dakterras.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Iedereen komt tot rust bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Dat heeft te maken met de bijzondere liggen: direct aan het Veluwemeer. Op ons heerlijke lounge terras kijk je daar op uit. Hard werken kan ook op deze locatie. Er zijn 9 vergaderzalen en flexwerkplekken. Deze locatie is geliefd bij leisure én zakelijke gasten. Niet alleen de directe omgeving van het hotel is mooi, ook op fietsafstand kom je bijzondere plekken tegen. Het Speulderbos bijvoorbeeld, met zijn mysterieuze dansende bomen.

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

In het hart van Rotterdam staat ons hotel & convention centre. Niet alleen de centrale ligging is bijzonder, ook de historie van dit gebouw. Ons convention center is gevestigd in een Rijksmonument. Ooit was dit een graanbeurs, nu is het dé plek voor inspirerende ontmoetingen. Met een beursvloer van maar liefst 3000m2 is er genoeg ruimte voor grote bijeenkomsten. Van kleine meetings tot grote evenementen en beurzen. In april 2021 is ons convention centre uitgebreid met 168 hotelkamers.

Postillion Hotel Dordrecht

Op de grens van Zuid-Holland en Brabant ligt deze goed bereikbare meetinglocatie. De locatie biedt ruimte voor meetings tot wel 600 personen.
Ook voor een nachtje weg is deze locatie een top plek, je bent zo in de leuke binnenstad van Dordrecht of in de Biesbosch.


Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Deze splinternieuwe locatie vind je naast Den Haag Hollands Spoor. We zijn op deze plek begonnen met een meeting centre, dat wordt uitgebouwd naar een convention centre met overnachtingsmogelijkheden. Uiteindelijk kunnen op deze plek congressen voor 1400 personen worden gehouden. Op dit moment is het meeting centre van 2000m2 al geopend, in de toekomst kunnen onze gasten hier ook blijven slapen.

Postillion Hotel Deventer

Postillion Hotel Deventer ligt vlakbij de IJssel en op vijf minuten rijden van de prachtige oude binnenstad. Deze uitstekend bereikbare locatie is populair bij zakelijk nomaden die op zoek zijn naar een locatie die goed bereikbaar is vanuit Overijssel en Gelderland. Even bijkomen van een meeting? Dat kan op ons grote terras. Even uitwaaien langs de IJssel? Die rivier ligt letterlijk om de hoek van ons hotel.

Postillion Support Office

Naast onze acht fantastische locaties hebben we ook een Support Office. De afdelingen Directie, Marketing, Sales, Revenue, Administratie en HR vallen hieronder. Als medewerker van het Support Office ben je werkzaam voor alle locaties en ben je de expert binnen jouw vakgebied. Jouw kantoor zit midden in het hotel in Bunnik maar eigenlijk kan je overal werken!Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

Een ideale locatie voor wie niet kan kiezen tussen natuur en cultuur. De stad Utrecht ligt vlakbij, net als de Utrechtse heuvelrug. Deze locatie wordt veel gebruikt voor meetings, congressen en beurzen. Gasten zijn enthousiast over de gratis parkeerplekken en de flexibel in te delen zalen. Er zijn maar liefst 31 zalen beschikbaar. De grootste zaal heeft een capaciteit van wel 1200 personen.

Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem ligt overal dichtbij. Voor de zakelijk reiziger is de ligging aan de A12 en dichtbij de A50 interessant, voor de leisure gasten de ligging vlakbij Nationale Park de Hoge Veluwe, de Apenheul en natuurlijk de gezellige binnenstad van Arnhem. Liefhebbers van design van architectuur kunnen hun hart ophalen in de binnenstad. Zakelijk reizigers zitten ook goed op deze locatie: voor meetings zijn er 12 ruimtes die kunnen worden geboekt, in de grootste zaal passen 350 personen.

Staat je uitdaging er nu nét niet tussen?

We houden je graag op de hoogte!