Jij bent op je allerbest in de keuken!

Van baas in de afwas, keukenhulp tot de rechterhand van de chef, wij leggen onze gasten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat graag in de watten. Wij kijken graag samen wat goed bij jou past.

Benieuwd naar onze vacatures? Vergeet niet: benodigde trainingen om je werk fantastisch te doen regelen wij voor jou!

Jij bent op je allerbest in de keuken!

Van baas in de afwas, keukenhulp tot de rechterhand van de chef, wij leggen onze gasten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat graag in de watten. Wij kijken graag samen wat goed bij jou past.

Benieuwd naar onze vacatures? Vergeet niet: benodigde trainingen om je werk fantastisch te doen regelen wij voor jou!

Heb jij het in je?

Jij ziet thuis elke kruimel liggen, maakt er een sport van om razendsnel groentes te snijden en je raakt niet in paniek als je flink aan de bak moet.

Of het een intiem diner is voor 10 personen of een conferentie voor 1000 zakelijke gasten, jij houdt je hoofd koel. Vooraf proeven is voor jou vanzelfsprekend, want jij wil de verwachtingen altijd overtreffen, zo geef jij aandacht met impact.

Heb jij het in je?

Jij ziet thuis elke kruimel liggen, maakt er een sport van om razendsnel groentes te snijden en je raakt niet in paniek als je flink aan de bak moet.

Of het een intiem diner is voor 10 personen of een conferentie voor 1000 zakelijke gasten, jij houdt je hoofd koel. Vooraf proeven is voor jou vanzelfsprekend, want jij wil de verwachtingen altijd overtreffen, zo geef jij aandacht met impact.

Geen dag is hetzelfde maar zo kan jouw werkdag eruit zien.

Mijn verantwoordelijkheden als Chef!

"Het leuke van werken als Chef bij Postillion hotels is dat er zoveel verschillende doelgroepen zijn. Ik kook niet alleen voor de gasten in het restaurant, maar verzorg ook business lunches tijdens meetings. En dan zijn er nog bbq’s op het terras en buffetten voor grote groepen. Het is niet alleen een uitdaging om voor zoveel verschillende groepen gasten te koken, ook de planning en inkoop is best een puzzel, zeker omdat we met dagverse producten werken. Het is mooi als al die puzzelstukjes in elkaar passen en we als team perfect voorbereid zijn. Als alles op rolletjes loopt en we goed samenwerken als team ga ik met een voldaan gevoel naar huis."

Wat maakt mijn werk als kok zo leuk?

"In de zomer geniet ik enorm van de grote bbq’s die we in dat seizoen organiseren. Met vuur spelen blijft leuk, en het is heerlijk om mooie grote stukken vlees te bereiden. Ook leuk vind ik het, als ik word uitgedaagd door bepaalde dieetwensen van de gast. Als het dan lukt om een gerecht te serveren waar die gast erg over te spreken is ben ik erg trots en sta ik met een fantastisch gevoel in de keuken. “

Wil je meer weten? Wij spreken je snel!

Staat je uitdaging er nu nét niet tussen?

We houden je graag op de hoogte!